Politique de remboursement

Palautuskäytännöt seuraavissa tapauksissa:

  1. KÄYTTÖKELVOTON TUOTE
  2. MITTATILAUS- tai KUSTOMOITU TUOTE
  3. VÄÄRÄN KOKOINEN TUOTE

 

  1. KÄYTTÖKELVOTON TUOTE:

Tuotteen palautusoikeus koskee vain viallista tai väärin valmistettua tuotetta. Tällaisen tuotteen palautusoikeus on 15 päivää sen vastaanottamisesta.

Kaupan purkaminen edellyttää, että tuote on käyttämätön ja samassa kunnossa kuin se on vastaanotettu.

Ennen kuin lähetät tuotteen takaisin, ota yhteyttä sähköpostitse ainokaimboup@gmail.com tai lähetä viesti sivuston kautta ja kerro mikä tuotteessa on vialla.

Mikäli palautettu tuote todetaan käyttökelvottomaksi, kauppias palauttaa rahat sekä korvaa palautuskustannukset.

Palautuskustannukset korvataan kuitenkin vain saman suuruisina kuin tuotteen toimituskustannukset.

Esim. jos tuote on toimitettu asiakkaalle R-pussina, sen palautuskustannukset ovat R-pussi lähetyksen hinta, josta vähennetään itse Ärrä-pussin osuus. Tämä olettaen, että asiakas voi käyttää tuotteen palautukseen samaa pussia.

Palautusosoite:Sturenkatu 38, LH 40-41, 00550 HELSINKI, Suomi

 

  1. MITTATILAUS- tai KUSTOMOITU TUOTE:

Mittatilauksena valmistettua tuotetta tai muuten asiakkaan pyynnöstä muokattua tuotetta (=kustomointi) ei voi palauttaa.  Tuotteen korjauksesta tai muokkauksesta on kuitenkin mahdollista sopia erikseen.

Tapauskohtaisesti sovitaan lisäkulujen jakautumisesta. Tavoitteena on aina se, että tuotetta käytetään. Näin ollen olen valmis aina etsimään molemmille osapuolille sopivaa ratkaisua.

 

  1. VÄÄRÄN KOKOINEN TUOTE:

Asiakas on itse vastuussa sopivan koon valinnasta.  Mikäli valinta on osoittaunut vääräksi mutta tuotetta ei ole käytetty,  asiakas voi palauttaa tuotteen ja hänelle valmistetaan korvaava tuote.  Valmistaja ei kuitenkaan voi taata, että korvaava tuote on täsmälleen samanlainen kuin tilattu tuote, koska samaa kuosia ei mahdollisesti ole enää käytettävissä.

Asiakas vastaa tuotteen vaihtamisen kaikista toimituskuluista, eli tilatun tuotteen palautuksesta valitsemansa lähetystavan hinnan mukaisesti sekä korvaavan tuotteen toimituksen KaimUpin hinnoittelun mukaisesti (kts. Toimituskulut https://kaimup.com/policies/shipping-policy)   

Oman koon määrittämiseksi sivustolta löytyy Koko-opas https://kaimup.com/pages/koko-opas , jossa määritellään kutakin kokoa vastaavat asiakkaan vartalon mitat. 

Voit pyytää myös apua kokosi määrittämiseen tai pyytää lisätietoja tuotteen väljyyksistä lähettämällä viestiä numeroon 040 414 0361 tai osoitteeseen ainokaimboup@gmail.com